IKÄ: 17-VUOTTA
LAJI: SUUNNISTUS
SEURA: KIRKKONUMMEN LYNX


SALLA
ISOHERRANEN︎︎︎

INFO

Olen Salla Isoherranen. Päälajini on suunnistus, ja kestävyysjuoksu tulee siinä rinnalla mukana. Kilpailen tänä vuonna 17-sarjassa ja olen siis syntynyt 2004. Valmentajani on toiminut Aleksi Leskinen noin 3.5 vuotta. Asun ja harjoittelen Helsingissä, mutta edustan kirkkonummelaista seuraa Lynxiä. Suunnistus on lajina sellainen, ettei kaikkia lajiharjoituksia voi tehdä samoissa maastoissa, mutta kotimaastoni löytyvät pk-seudulta. Harjoitustunteja minulle tulee viikossa noin 12–14, ja saman verran harjoituskertoja.


SAAVUTUKSET

Parhaita saavutukseni suunnistuksessa on Euroopan mestaruus vuonna 2019 (D16-sarja) (Viime vuonna kisoja ei järjestetty ollenkaan koronaviruksen takia). Sen lisäksi minulla on viimeiseltä kolmelta vuodelta kaksitoista Suomenmestaruus-kultaa viidestätoista SM-kisastartista (ja kaikista on tullut mitali ). Kuulun myös nuorten maajoukkueeseen. Myös sileällä tossu kulkee ihan mukavaa vauhtia, siitä todisteena viime vuodelta 3. sija sm-radalta 3000m (D16-sarja). 


TAVOITTEENI

Kaudella 2021 tavoitteeni on saavuttaa mitali nuorten MM ja EM kisoissa, sekä parantaa rata-aikojani. Pidemmällä aikavälillä tavoitteeni on yksinkertaisesti olla maailman paras naissuunnistaja.


INSTAGRAMISSA

HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎