IKÄ: 18-VUOTTA
LAJI: AMPUMAHIIHTO


NEA
VÄHÄSARJA︎︎︎

INFO

Olen Nea Vähäsarja, juuri 18-vuotta täyttänyt ampumahiihtäjä Vantaalta. Opiskelen tällä hetkellä Pohjois-Haagan yhteiskoulun urheilulukiossa. Aloitin ampumahiihdon neljä vuotta sitten ja valmentajani toimii Keijo Saarijärvi. Aiemmin harrastin ringetteä ja kilpa-aerobicia.

Harjoittelen pääasiassa Vantaalla sekä Tuusulassa, mistä löytyy ampumarata. Harjoittelen viikossa noin 10–25 h, riippuen kauden vaiheesta. Tällä kaudella tavoitteenani oli saada harjoiteltua noin 600 h, mutta loukkaantuminen alkusyksystä esti sen tältä vuodelta. Ensi kaudella aion palata kilpailuihin entistäkin vahvempana.


SAAVUTUKSET

︎N17 SM-kulta normaalimatkalta
︎N17 SM-kulta yhteislähdöstä
︎N17 SM-kulta pikakilpailusta
︎N17 SM 4. normaalimatkalta
︎Suomi-Ruotsi ampumahiihtomaaottelun edustuspaikka
︎Pohjanmaa-cup voitto
︎Lapua-cup voittoTAVOITTEENI

Tavoitteenani on olla jonakin päivänä maailman paras ampumahiihtäjä. Olen valmis tekemään sen eteen paljon töitä. Sisukkuuteni ja päämäärätietoisuuteni tulevat olemaan siinä avainasemassa. Motivaationi on erittäin korkealla ja vastoinkäymisistä olen saanut vain lisää voimaa ja kokemusta. Tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti paremmaksi urheilijaksi. Uskon, että aina voi kehittyä paremmaksi. Harjoittelussani ja muutenkin elämässäni näkyy täysi omistautuminen siihen, mitä teen, oli se sitten urheilu tai opiskelu. Haluan pystyä olemaan jonakin päivänä esikuva nuorille urheilijoille.


INSTAGRAMISSA

HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎