Perustimme HUHin kymmenen vuotta sitten lisäämään maailmaan hyvinvointia osaamisen ja tiedon kautta. Olemme tehneet töitä unelmamme eteen ja saaneet myös matkan varrella apua lukuisilta ihmisiltä. Ilman apua emme olisi tässä missä olemme nyt.

Myös jokaisella urheilijalla on tavoite tai unelma siitä missä haluaa olla tulevaisuudessa. Sen unelman ja nykyhetken välillä on monta pientä toisistaan riippuvaa asiaa, joiden täytyy loksahtaa oikeaan aikaan kohdilleen. Joskus onnellakin on pieni vaikutus. Mutta enimmäkseen kova työ, sitoutuminen ja elämän priorisointi viittovat tietä kohti unelmaa. Ja mitä aikaisemmassa vaiheessa nuori urheilija saa tukea, sitä paremmin hän pystyy keskittymään lajiinsa ja unelmien toteuttamiseen.

HUH10:n tehtävä on tukea nuorta urheilijaa, hänen valmentajaansa sekä vanhempia uran alkuvaiheessa.
Olemme taustatekijä jonka tavoitteena on olla takaamassa terveellisempiä harjoituspäiviä, tukemassa ongelmatilanteissa sekä ohjata tarvittaessa urheilijaa eteenpäin esimerkiksi maamme parhaimmille urheilulääkäreille. Haluamme keventää taakkaa, jotta urheilija ja valmentaja pääsevät keskittymään siihen, missä ovat parhaimmillaan.

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat projektin yhdessä kanssamme. Kiitos Népra, R-Collection, Kobra Agency ja  Sami Välikangas.

Yhdessä olemme HUH10.

HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎