IKÄ: 20-VUOTTA
LAJI: KALPAMIEKKAILU
SEURA: KALPAVELJET


AKSELI
HEINÄMAA︎︎︎

INFO

Olen 20-vuotias kalpamiekkailija Helsingistä. Aloitin miekkailun harrastamisen 5-vuotiaana Errol Flynn -elokuvien innoittamana ja koin lajin heti omakseni. Tällä hetkellä oma seurani on Kalpaveljet sekä kuulun Suomen U-20 maajoukkueeseen ja edustan Suomea sekä yksilö- että joukkuekisoissa EM- ja MM-tasolla.

Opiskelen neljättä vuotta Mäkelänrinteen urheilulukiossa ja rakastamani laji täyttää suurimman osan elämästäni. Vuoden 2020 lopulla minut valittiin Olympiakomitean nuorten urheilijoiden tuen piiriin.


Harjoittelen viikossa 16–20 tuntia. Pyrin pitämään harjoitusohjelmani mahdollisimman monipuolisena. Se sisältää otteluita, miekkailuoppitunteja valmentajan kanssa, lajityyppistä oheisharjoittelua, kuntosalitreeniä, juoksemista ja venyttelyä. Käyn pelaamassa myös muita lajeja kuten koripalloa, sulkapalloa ja jalkapalloa aina kun mahdollisuus tarjoutuu.
SAAVUTUKSET

Parhaat saavutukseni tähän mennessä ovat MM-kisoissa pronssia 17-vuotiaiden sarjassa vuonna 2019 sekä samana vuonna 20-vuotiaiden EM-kisoissa 8. sija. Näiden lisäksi olen moninkertainen niin Suomen mestari kuin Pohjoismaiden mestari omassa ikäluokassani. Voitin myös miesten Suomen Cupin finaalin, kun se viimeksi järjestettiin (2019).TAVOITTEENI

Tavoitteenani on tulevina kausina menestyä niin junioreiden kuin aikuistenkin MC- ja arvokisoissa sekä päästä edustamaan Suomea Pariisin olympialaisissa.

HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎       HIERONTA       ︎       URHEILU       ︎       HYVINVOINTI       ︎